Advertentie

Verzoek tot Verwijdering van Account en Gegevens

Op deze pagina kunt u verzoeken om permanente verwijdering van uw account en alle bijbehorende gegevens uit onze service. Lees de onderstaande informatie zorgvuldig door voordat u doorgaat.

U kunt uw account ook verwijderen in de SoundInstants-app (open ‘Mijn profiel’ en tik op ‘Account verwijderen’), of mailen naar [email protected] vanaf het adres waarmee u bent ingelogd. We bevestigen verzoeken per e-mail binnen 2 werkdagen en handelen ze binnen 20 dagen af.

Hoe Gegevensverwijdering Aanvragen

  1. Log in op uw account met Google Sign-In
  2. Bekijk de soorten gegevens die worden verwijderd
  3. Vink het bevestigingsvakje aan om te erkennen dat deze actie permanent is
  4. Klik op de knop ‘Mijn Account Permanent Verwijderen’ en bevestig uw beslissing

Welke Gegevens Worden Verwijderd

Wanneer u accountverwijdering aanvraagt, worden de volgende gegevens permanent verwijderd:

  • Uw accountinformatie (gebruikersnaam, e-mail, profielfoto)
  • Uw favoriete geluiden en de video’s die u leuk vond
  • Alle geluiden en video’s die u hebt geüpload, inclusief de bestanden, omslagafbeeldingen en gegevens die u hebt ingevuld
  • Uw bijdragebonus en andere instellingen die aan uw account zijn gekoppeld

Wat We Bewaren

  • Geluiden die we al hebben goedgekeurd en gepubliceerd, blijven op SoundInstants staan. Mail ons als u wilt dat ze worden verwijderd.
  • Meldingen die u over geluiden hebt gestuurd, worden voor moderatie bewaard, zonder koppeling aan uw account.
  • Als u het abonnement “Remove Ads” hebt gekocht, worden de transactiegegevens (Google Play-aankooptoken, product, status en vervaldatum) van uw account ontkoppeld en 5 jaar na het einde van het abonnement bewaard, om meldingen van Google Play te verwerken, betalingsgeschillen af te handelen en aan boekhoudkundige en fiscale verplichtingen te voldoen. Uw kaart- of betaalaccountgegevens slaan we nooit op.

⚠️ Belangrijke Waarschuwing

Deze actie is permanent en kan niet ongedaan worden gemaakt. Zodra uw account is verwijderd, kunt u uw gegevens, favorieten of andere informatie die aan uw account is gekoppeld niet meer herstellen.

Gegevensbewaarperiode

Uw account wordt direct na bevestiging uit onze database verwijderd, en geüploade bestanden worden binnen ongeveer 15 minuten uit onze opslag verwijderd. Sommige back-upgegevens kunnen tot 30 dagen worden bewaard voor beveiligings- en wettelijke nalevingsdoeleinden, waarna ze permanent uit alle systemen worden verwijderd.

Advertentie